Profi weboldalak készítése
kedvező árak mellett

Amennyiben erre van szüksége, jó helyen jár. Kérje díjmentes, személyre szabott ajánlatomat weblap készítésre.

Profi weboldal készítés - Creative Site Profi honlapkészítés - Creative Site

A mai világban egy sikeres vállalkozás elképzelhetetlen egyedi arculattal rendelkező weboldal nélkül. A jó weboldal ügyfeleket hoz, ingyen reklámot biztosít és, ami a legfontosabb bevételt termel.

Sikeres vállalkozás, több látogató, bővülő ügyfélkör profi céges weboldal készítése, ezt nyújtja Önnek a Creative Site.

01 Ügyfélhozó weboldal készítés elemei

Ha Ön is szeretne több ügyfelet, akkor keressen fel és együtt megvalóstjuk az elképzeléseit.

Egyedi és egységes arculat

Sikeres weboldal egyik legfontosabb alappillére az egyedi, cég arculatára szabott megjelenés. Mit is jelent ez? Azt, hogy a honlapnak könnyen navigálhatónak és ami a legfontosabb felismerhetőnek kell lennie. Ezt úgy tudjuk elérni, hogy a meglévő arculati elemeket felhasználjuk a weblap fejlesztése során. Pl.: Színeket, logót.

Célcsoport meghatározása

Célcsoport meghatározása nélkül nem lehet sikeres és ügyfélhozó weboldalunk. Ahhoz, hogy a megfelelő módon szólítsuk meg a látogatóinkat, pontosan ismernünk kell őket. Tudnunk kell, hogy hogyan és milyen formában szóljunk hozzájuk és a szolgáltatásunkat is ezek alapján tudjuk csak megfelelően reklámozni a weboldalon.

Kulcsszókutatás

Ha már megvan, hogy kikhez szeretnénk szólni, akkor meg kell határozni, hogy pontosan milyen kulcsszavakra kell, hogy feljöjjön a weblapunk a google keresőbe. Nem csak a fő kulcsszavakban gondolkodjunk, amire nagy és erős a verseny, hanem próbáljunk meg olyan kulcsszavakat is megcélozni, amikre a konkurencia nem is gondolt.

Online marketing stratégia

Egy weboldalnál a legfontosabb kérdés, hogy hogyan fogjuk elérni a látogatóinkat. Nem elég ha csak elindítjuk a honlapot és lesz ami lesz. Meg kell határozni előre, hogy a látogatók milyen forrásból fognak érkezni. A legolcsóbb megoldás a keresőoptimalizálás, ami hosszú távon költséghatékonyabb, mintha folyamatosan hirdetnénk pénzért.

Folyamatos tartalomépítés

Gyakran találkozom azzal a problémával, hogy az ügyfeleknek nehézséget okoz már az induláshoz szükséges tartalom megírása is. Pedig a sikeres weboldal nem létezik megfelelő minőségű és hosszúságú tartalom nélkül. A folyamatos tartalomépítés a google szempontjából is fontos. Nincs ideje ezzel is foglalkozni? Kérje ajánlatomat keresőoptimalizált szövegírásra.

Eredmények elemzése

A közös munka eredményességét folyamatosan nyomon kell követni. Érdemes napi szinten követni a weboldal helyezését és a szükséges változtatásokat elvégezni. Ha sikerült elérni a kívánt eredményt, akkor meg határozzunk meg új célokat. Folyamatosan dolgozzunk a weboldalunkon és a siker garantáltan nem marad el.

Régi weboldal

Átlagosan 54 látógató egy hónapban

Weboldal készítés

Új honlap keresőoptimalizálással

Több mint 2000 látogató egy hónapban

Weboldal készítés

Weboldal készítés nem kiadás, hanem befektetés

A mai világban csak úgy tudunk a termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal érvényesülni, hogyha kitününk a versenytársaink közül. Minőségi szolgáltatást kell nyújtanunk, amit a weboldalunknak is tükröznie kell. Azoban ez még csak a siker egyik része. El is kell tudnunk érni a leendő ügyfeleinket. Erre az egyik legjobb választás a keresőoptimalizálás, mellyel a fenti ügyfelem is megtöbbszörözte a bevételét.

02 Webfejlesztés és egyéb szolgáltatások

Ha Ön is szeretne több ügyfelet, akkor keressen fel és együtt megvalósítjuk az elképzeléseit.

Weboldal készítés

Weboldal készítés, Webfejlesztés

Minőségi honlapot szeretne vagy csak nem elégedett a mostanival? Keressen meg és együtt megvalósítjuk az elképzeléseit. Weblap készítés kedvező áron.

Egyedi grafikai tervezés

Egyedi grafikai tervezés, Webdesign

Szeretne kitünni a tömegből? Terveztesse meg velem egyedi arculatát. Egyéb grafikai munkák esetén is örömmel állok a rendelkezésére.

Seo, keresőoptimalizálás - creativesite.hu

Havidíjas SEO (Keresőoptimalizálás)

A Google első helyeire kerülni nem egyszerű feladat, de ha sikerül akkor garantáltan megtalálnak minket a leendő ügyfeleink. Így a bevételünk is a sokszorosára fog nőni.

Tartalomfejlesztés, szövegírás

Tartalomfejlesztés, szövegírás

Gyakran találkozom azzal a problémával, hogy az ügyfeleimnek nincs ideje és nem is tudja, hogyan írja meg a szövegeket a weboldalára. Szívesen leveszem ezt a terhet az Ön válláról is.

Weblap karbantartása

Weblap karbantartása

Meglévő honlap átnézése, optimalizálása, karbantartása és folyamatos aktualizálása. Önnek nincs más dolga, mint az ügyfelekkel foglalkozni. A többit bízza rám!

Honlapkészítés akár nagyon rövid határidővel is. Önnek csak akkor kell fizetnie, ha elégedett a minőséggel. Kérje ingyenes ajánlatomat!

04 Weboldal készítés alap lépései

Minden weboldal elkészítését az alábbi lépésekkel kezdem.

Domain név lefoglalása

Megfelelő domain név kiválasztása a legfontosabb lépés. Már a weblap készítés elején el kell dönteni, hogy milyen néven szeretnénk, hogy megtaláljanak minket az ügyfeleinek. Érdemes olyan nevet választani, ami egyértelműen meghatároz minket és a szolgáltatásunkat. Ha brandet akarunk építeni, akkor érdemes a cég nevét választani. A domain névnek keresőoptimalizálás szempontjából nincs jelentősége.

Tárhely kiválasztása

Sikeres weboldalhoz csak gyors és megbízható tárhellyel lehetséges. Ma Magyarországon rengetegen tárhelyszolgáltató van. Sokan közülük fillérekért kínálják a szolgáltatásukat. Ne döljünk be nekik. Olyan szolgáltatót válasszon a honlapjának az elhelyezésére, akit mindig el lehete érni és garantálja a folyamatos rendelkezésre állást. Ezen kívül legyen gyors (SSD) és férjen hozzá minden beállításhoz. Szívesen segítek Önnek is.

Oldaltérkép elkészítése

Webdesign elkezdése előtt a pontos oldaltérkép elkészítésé. Egy online szoftver segítségével minden ügyfelem könnyen fel tudja venni az egyes menüpontokat és folyamatábra szerűen el tudja készíteni az oldaltérképet. Természetesen javaslatokat is adok és igény esetén el is készítem.

Az oldaltérkép elkészítése minden honlapnál ajánlott. Legyen szó akár egy egyszerű céges bemutatkozó oldalról, akár egy webshopról.

Egyedi webdesign megtervezése

Az első benyomás, ahogy az életben is, a webes világban is fontos. Ha egy látogató megérkezik a weboldalunkra, akkor 3 másodperc alatt eldönti, hogy érdekli-e a weblapunk vagy átmegy a konkurencia honlapjára. Ahhoz, hogy meggyőzzük, hogy jó helyen jár a személyre szabott webdesign elengedhetetlen. A grafikai tervezés során kiemelten figyelek arra, hogy a weblap segítse az értékesítést és könnyen navigálható legyen.

Szövegek megírása

A minőségi és informatív tartalomra minden weboldal tulajdonosnak szüksége van. Ha erre nincsen kapacitása vagy szeretné, hogy egy profi szövegíró készítse el, akkor rendelje meg ezt a szolgáltatásomat is. A keresőoptimalizált szövegírás nem egyszerű munka. Első lépésben meg kell határozni a megcélozandó kulcsszavakat és utána a google irányelvei alapján kell megírni a szövegeket.

Tartalomfeltöltés és élesítés

Legutolsó lépésben a kész weboldalra fel kell tölteni a képeket és a szövegeket. Ha nem rendelkezik megfelelő képekkel, akkor érdemes pár ezer forintért vásárolni őket. Nem érdemes ingyenes képekben gondolkodni. Hiába költséghatékony megoldás, a minőségen látszódni fog. Nem érdemes ezen spórolni. Ráadásul ez az egyik legkisebb tétel egy weboldal elkészítése során.

05 Rólam mondták

Másokhoz hasonlóan mi is hamar megtapasztaltuk, hogy rengeteg cég foglalkozik weboldal készítéssel és szinte képtelenség kiigazodni a kínálat sokaságában, ezért leegyszerűsítettük a dolgot és azt a céget bíztuk meg, amelyik a legjobb helyen végzett a Google keresési eredményei között.

Így találkoztunk Andrással, akinek ezúton is köszönjük a munkáját. Egy szép, letisztult, láthatóan grafikai hozzáértéssel megtervezett honlapot készített számunkra, ami már egy hét után lényegesen jobb helyen szerepelt a keresési eredmények között.

A közös munka során András mindig kooperatív volt, bátran merem Őt ajánlani!

még több vélemény

06 ezért válasszon engem

Nagyon sok cég és magán személy foglalkozik webdesign készítéssel. Miért is vagyok én más mint a többiek? Mivel nyújtok én többet mint mások?

Ügyfélközpontúság

Már a honlap készítés első lépéseinél is együttmükődöm Önnel, hogy az elkészült weboldal igényeinek megfelelő legyen. Ez természetesen az oldal átadása után is így marad. Rám mindig számíthat.

elhivatottság

Nekem nem csak a munkám a web, hanem a szenvedélyem is. Folyamatosan keresem az újabbnál újabb lehetőségeket, hogy még jobb legyek. Munkáimnál is arra törekszem, hogy mindig valami újat, egyedit alkossak.

szakmai tapasztalat

Már több mint 10 éve foglalkozom egyedi weblap készítésével, programozásával és grafikai tervezésével. Ez alatt az idő alatt elegendő tudást szereztem, ahhoz, hogy az Ön igényét is kielégítő weboldalt tudjak készíteni.

garancia

Az elkészült honlapokra garanciát vállalok. Nem hagyom magára, ha már kifizette az árát. Rendszeresen visszanézem a korábbi munkáimat, frissítem és karbantartom őket. Weboldal készítés garanciával!

Profi weboldal készítés egyedi grafikai tervezéssel!

Kérje személyre szabott ingyenes ajánlatomat!

07 tekintse meg legutóbbi webes munkáimat

Nem hangzatos szövegekkel és ígéretekkel szeretném elnyerni az Ön bizalmát, hanem egyedi és felhasználóbarát referenciáimmal

Szajkó Árnyékolástechnika - Egyedi weboldal készítés - Creative Site

Árnyékolástechnikai cég termékismertető weboldalának elkészítése modern köntösbe csomagolva.

egyedi grafikai tervezés, keresőoptimalizálás, Veszprém

ABGreen Kft. - Egyedi weboldal készítés - Creative Site

Klíma és hősszivattyú tervezésével és kivitelezésével foglalkozó cég webes jelenlétének erősítése.

egyedi webdesign, keresőoptimalizálás, webfejlesztés, Budapest

Falranyomtatok Kft. - Egyedi weboldal készítés - Creative Site

3d falfestéssel foglalkozó weboldal egyedi megjelenéssel és funkciókkal.

egyedi honlapkészítés, havidíjas keresőoptimalizálás Budapest

Manhertz Szikvíz - Egyedi weboldal készítés - Creative Site

Termék népszerűségét elősegítő honlap készítése a mai trendek szerint.

webdesign, keresőoptimalizálás, szövegírás, Budapest

08 weboldal fejlesztés az ön igényei szerint

Ha Ön is hasonló képpen képzel el egy weblapot, akkor keressen meg és dolgozzunk együtt.

Modern webdesign

Elege van már a sablonos honlapokból? Nálam ilyet nem talál. Weboldal készítés egyedi grafikával, hogy a célnak leginkább megfelelő legyen.

Reszponzív weboldal

A reszponzív weboldal készítés során minden eszközön tökéletesen fog megjelenni az elkészült honlapja. Így az elkészült weblap egyben mobilbarát weboldal is lesz.

Kedvező árú honlap

Szeretne profi és egyedi honlapot elérhető áron? Nem kell tovább keresnie. Jó helyen jár. Kérje kedvezményes ajánlatot weboldal készítésre.

Szerkeszthető weblap

Weboldal mellé egy könnyen kezelhető adminisztrációs felületet is kap. Nem kell plusz költséget fizetnie, ha szerkeszteni szeretné a weboldalát.

Letisztult, egyedi, kiemelkedő minőségű és mobilbarát honlap készítés. Kérje kötelezettségektől mentes ajánlatomat saját weboldalára!

09 weboldalkészítés blog

Honlap készítéssel kapcsolatos hasznos információkat, tudnivalókat és tájékoztatókat itt olvashatja el. Ha valamit nem talál, érdemes később visszajönnie. Folyamatosan frissítem a blogomat.

Blog készítése és írása - tippek és tanácsok blogoláshoz

Blog készítése és írása - tippek és tanácsok blogoláshoz

Biztos már Ön is elgondolkodott azon, hogy milyen jó is lenne saját blogot készíteni és a gondolatait, érzéseit megosztani a világgal. De vajon, hogy érdemes nekiállni és miket kell átgondolni előtte? Ha kiváncsi ezekre a válaszokra, akkor olvassa el a cikkemet.

Weboldal készítés árak, céges honlap készítés 2024-ben

Weboldal készítés árak, céges honlap készítés 2024-ben

Legyen szó online kereskedelemről vagy fizikai boltról, egy vállalkozásnak ma már alapvető követelmény, hogy rendelkezzen saját céges weboldallal. Az a vállalkozás aki nincs jelen a weben, óriási felhasználó bázist veszít. Éppen ezért nem szabad sajnálnunk a pénzt rá.

Mi a chatbot? Érdemes használni a chatbotokat?

Mi a chatbot? Érdemes használni a chatbotokat?

A Chatbotok tulajdonképpen olyan fejlett szoftverek, amelyek képesek az emberihez rendkívül hasonló beszélgetésre és interaktív kommunikációra valós személy beavatkozása nélkül.

Tudja meg, milyen előnyöket biztosít és miért érdemes használnia Önnek is a weboldalánál.

Ki az a webdesigner? Így lettem én is webes szakember!

Ki az a webdesigner? Így lettem én is webes szakember!

A webdesigner szakma sokaknak csábító. Cégeknek tervezni weblapokat, grafikákat. Ez nagyon jól hangzik. De mit is kell tudni ahhoz, hogy profi webdesignerek lehessünk?

Google kép alapú keresés - tippek a képkereső használatához

Google kép alapú keresés - tippek a képkereső használatához

A kulcsszó alapú kereséssel nap mint nap találkozunk, a Google-ben való keresés szinte már reflexként működik. Azonban a Google-nek egy másik, igen hasznos funkcióját kevesen ismerik, ez pedig a kép alapú keresés.

Google űrlapok létrehozása gyorsan - teszt és kérdőív készítés

Google űrlapok létrehozása gyorsan - teszt és kérdőív készítés

A Google egyik legjobb ingyenes eszköze, a Google Űrlapok. Kérdőíveket, teszteket, felméréseket és különböző űrlapokat készíthetünk vele könnyen és gyorsan. Próbálja ki Ön is.