Egyik elégedett ügyfelem ajánlott be a mosonmagyaróvári Genius-Central Dent Fogászatnak, akik a referenciáim megnézése után egyből felkerestek. Hogy miért nem egy helyi céget választottak? Mert a környező településeken lévő fogorvosi rendelők weboldalai mind egy kaptafára készültek. Szerették volna, ha ebben is professzionálisabbak lennének a konkurenciánál.

Genius-Central Dent Fogászat

01 projekt Leírása

Egyik elégedett ügyfelem ajánlott be a mosonmagyaróvári Genius-Central Dent Fogászatnak, akik a referenciáim megnézése után egyből felkerestek.

Hogy miért nem egy helyi céget választottak? Mert a környező településeken lévő fogorvosi rendelők weboldalai mind egy kaptafára készültek. Szerették volna, ha ebben is professzionálisabbak lennének a konkurenciánál.

Pácienseik és kollégáik elmondása alapján sikerült megjelenésben a konkurencia fölé emelkedni. Így az oldalra már nyugodtan elindulhat a Google Adwords kampány és a keresőkből is jöhetnek a látogatók.

Feladatok: weboldal felújítása, keresőoptimalizálás, konkurencia elemzése

02 projekt bemutatása

Az elkészült reszponzív weboldal bemutatása különböző méretű és felbontású kijelzőkön. Ha elnyerte tetszését az itt látható referenciám, akkor kérjen árajánlatot a saját weboldalára.

Letisztult, reszponzív és egyedi weboldal készítés korszerű megoldásokkal. Keressen bizalommal.

ajánlatkérés