Több látogatót és sikeresebb weboldalt szeretne? Előrébb akar feljönni a Google keresőben? Segítek Önnek.

Weboldal optimalizálás, karbantartás

Egy weboldal optimalizálása a megrendelők által leginkább átláthatatlan terület. A legtöbbek csak annyit látnak belőle, hogy a weboldaluk a keresőben megjelenik-e az első oldalon vagy sem.

Weboldal optimalizásA

Weboldal optimalizálása az a folyamat, amely során a weboldalt úgy alakítjuk át vagy készítjük, hogy a keresőkbe a lehető legjobb helyet érje el. Itt természetesen nem a fizett hirdetésekre gondolok.

Az optimális eset az, hogyha folyamatosan érkeznek új látogatók az oldalra és ezért nem kell külön fizetnünk.

Milyen az optimalizált weboldal?

  •  Megfelelő tartalommal van az oldal feltöltve (kulcsszavak)
  •  Keresőbarát programozással készült
  •  Képek optimalizálva vannak
  •  Logikusan felépített a menüstruktúra
  •  A lehető leggyorsabb a weboldal sebessége
  •  Mobiltelefonokra és tabletekre is optimalizálva van
  •  Felhasználóbarát a kialakítása


Önnek is ilyen a weboldala? Ha nem keressen meg és segítek, hogy az legyen.


Weboldal karbantartása

Sajnos munkám során gyakran találkozom azzal a jelenséggel, hogy az ügyfeleim azt hiszik, hogy a weboldal készítés után semmi teendő sincsen. Elkészült és az az idők végezetéig úgy jó is lesz.

Ez nem így van. Egy weboldallal folyamatosan törödni kell máskülönben csak lesz, de eredményeket nem fog hozni. Érdemes ídőről időre új tartalmakat, képeket feltenni és ami nagyon fontos karbantartást végezni.

Weboldal karbantartás fontossága

Ez az amit sokan csak egy szükséges rossznak tartanak. Miért is fizessek a karbantartásért, ha egyszer most készült el az oldalam? Mi történhetne vele? Ez szokott az első reakció lenni. Akkor lássuk, milyen esetek lehetnek.

BIZTONSÁG

Ez a legfontosabb indok a karbantartás mellett. Az idő legnagyobb részét erre kell áldozni. De mi is történik ha erre nem figyelünk? Elkészül az új, szép és sikeres oldalunk. Telnek a hónapok és egyszer csak feltörték a honlapunkat. Mi történhetett? Például nem frissítettük a rendszerünket. Ki lehet javítani? Persze, de ez pénz és ami a legfontosabb idő, ami alatt a weboldalunk nem hoz pénzt. El is eshetünk pár komoly ügyféltől. Ezt senki sem szeretné.

Nem lett volna jobb kifizetni havonta azt a pár ezer forintot a webesnek? Később mint a fenti példa is mutatja sokkal többe is kerülhet.

Mit lehet ellene tenni? Folyamatosan készítsünk biztonsági mentést a weboldalról és a tartalomkezelő rendszert és a hozzá tartozó modulokat mindig a legfrissebb verzióra frissítsük. Ez nem olyan egyszerű, de szerencsére ezt is megteszem Ön helyett.

JÓ HELYEZÉS

Szeretnénk megtartani a jó helyezésünket a google keresőben vagy szeretnénk előrébb kerülni? Ennek is a feltétele a rendszeresen karbantartott weboldal.

Mi köze ennek a karbantartáshoz? A válasz egyszerű. Nem csak lementem az oldalt, hanem különböző tesztekkel folyamatosan nézem, hogy hogyan teljesít. Pl.: mennyire gyors. Ha nem megfelelőek vagy alacsonyak az értékek, akkor kijavítom, hogy továbbra is jó weboldala legyen.

FRISSÜLŐ TARTALOM

Gondolom azt nem kell elmondanom, hogy az új tartalmakat szereti a google. Ha látja, hogy folyamatosan foglalkozunk a weboldalunkkal, akkor előrébb fogja sorolni.

A havi karbantartásban ezzel is foglalkozom. A küldött képeket optimalizálom, a feltöltendő szövegeket pedig a design szerint beépítem a weboldalba.

WEBLAP KARBANTARTÁSI CSOMAGOK

Ha gyakran kell feltölteni új tartalmat a honlapjára vagy ha csak néha-néha szükség van egy-két változtatásra, akkor is megtalálja a számára legkedvezőbb csomagot nálam.

Alap csomag
Weboldal karbantartása
Esetleges hibák kijavítása
Tartalomkezelő frissítése
Havi egy biztonsági mentés
Tárhellyel kapcsolatos ügyintézések
10.000 Ft/hó
KÖZEPES csomag
Képek, szövegek feltöltése alkalmanként
Weboldal kisebb átalakítása
Weboldal karbantartása
Hibák kijavítása
Tartalomkezelő frissítése
Havi két biztonsági mentés
Tárhellyel kapcsolatos ügyintézések
16.000 Ft/hó
TELJES csomag
Keresőoptimalizálási javaslatok
Kisebb fejlesztések és hibák kijavítása
Új elemek létrehozása
Odalak felvétele, kialakítása, törlése
Képek, szövegek korlátlan feltöltése
Weboldal karbantartása
Tartalomkezelő frissítése
Havi két biztonsági mentés
Tárhellyel kapcsolatos ügyintézések
24.000 Ft/hó

Tudja biztonságban a weboldalát. Önnek nincs más dolga, mint az ügyfelekkel foglalkozni. A többit bízza rám!

Letisztult, reszponzív és egyedi weboldal készítése korszerű megoldásokkal. Keressen bizalommal.

ajánlatkérés
Édesapám