Az éptőiparban, főleg a közsférában jól ismert név a Prím Építő Kft. Ügyfeleik között van a Budapesti Műszaki Egyetem, a Veszprémi Kórház, Szentendre Múzeum, Pécsi vasútállomás és még számos mindenki számára ismerősen név.Ilyen ügyfélkörnél nem engedhették meg magunknak, hogy a weboldaluk elavult legyen. Szükségük volt egy olyan webes szakemberre, aki nem sablonokból összeeszkábál valamit, hanem minőségi honlapot készít, amit aztán karban is tart. Nagyon büszek vagyok, hogy engem választottak.

Prím Építő Kft.

01 projekt Leírása

Az építőiparban, főleg a közsférában jól ismert név a Prím Építő Kft. Ügyfeleik között van a Budapesti Műszaki Egyetem, a Veszprémi Kórház, Szentendre Múzeum, Pécsi vasútállomás és még számos mindenki számára ismerős név.

Ilyen ügyfélkörnél nem engedhették meg magunknak, hogy a weboldaluk elavult legyen. Szükségük volt egy olyan webes szakemberre, aki nem sablonokból összeeszkábál valamit, hanem minőségi honlapot készít, amit aztán karban is tart. Nagyon büszek vagyok, hogy engem választottak és úgy érzem sikerült megfelelni az elvárásaiknak.

Feladatok: drótváz készítése, egyedi grafikai tervezés, karbantartás

02 projekt bemutatása

Az elkészült reszponzív weboldal bemutatása különböző méretű és felbontású kijelzőkön. Ha elnyerte tetszését az itt látható referenciám, akkor kérjen árajánlatot a saját weboldalára.

Letisztult, reszponzív és egyedi weboldal készítés korszerű megoldásokkal. Keressen bizalommal.

ajánlatkérés