Több látogatót szeretne weboldalára? Ingyenes keresőoptimalizálási tippekért látogassa meg honlapomat és használja fel az ott tanultakat.

Seo avagy a keresőoptimalizálás alapjai 2023-ban

Mi az a seo Hogyan mükődik a kereső Seo alapja: kulcsszó Keresőoptimalizált weblap

Elkészült az új és szép weboldalunk, de mégse jön annyi látogató az oldalunkra, amennyit szeretnénk? Mit tehetünk ilyenkor? Vagy fizetünk a látogatókért (Adwords, Google hirdetés) vagy optimalizáljuk az oldalunkat úgy, hogy a látogatók maguktól is megtalálják az oldalunkat. Ehhez viszont tudnunk kell, hogy mik a keresőoptimalizálás alapjai.

SZERETNE A GOOGLE ELSŐ OLDALÁN LENNI?
Ingyenes SEO tippek amivel növelheti honlapja látógatóinak a számát.

Bővebben

A Seo vagy más néven keresőoptimalizálás (angolul: Search Engine Optimization). A lényege, hogy weboldalunk a google találati listán a megadott kulcsszavakra minél jobb helyezést érjen el.

KERESŐOPTIMALIZÁLT WEBLAP

Az alábbiakban felsorolom azokat a jellemzőket, amikre fokozatosan figyeljünk, hogyha jó helyezést akarunk elérni a google keresőben. A lista a teljesség igénye nélkül készült és csak az alapokat tartalmazza.

SZÉP ÉS KERESŐBARÁT URL

Ha szeretnénk a keresőkben jó helyezést elérni, akkor már az url kiválasztásánal is figyeljünk a seo szempontokat. Válasszunk úgy meg az url-t, hogy szerepeljenek benne a kulcsszavak és könnyen megjegyezhetőek legyenek. Ez mit is jelent? Nézzük meg a következő két url-t és megjátjuk egyből  mire gondolok.

https://creativesite.hu/webdesign-blog/seo-avagy-a-keresooptimalizalas-alapjai

vagy

https://creativesite.hu/index.php?category=1&id=140

Nem csak a seo miatt fontos, hanem, hogyha könnyen megjegyezhető, akkor az ügyfelek emlékezni fognak rá. Önök szerint melyik jobb választás? Hát persze, hogy az első. Törekedjünk hasonló url-ekre.

SZERETNE A GOOGLE ELSŐ OLDALÁN LENNI?
Ingyenes SEO tippek amivel növelheti honlapja látógatóinak a számát.

Bővebben


Egy profi weboldal ma már szinte kötelező.
Mitől függ és mennyibe kerül egy minőségi honlap költsége?

Weboldal készítés árak 2022-ben


További bejegyzések:

Blog készítése és írása - tippek és tanácsok blogoláshoz

Képek használata és optimalizálása weboldalra​​​​Ossza meg ismerőseivel, ha tetszett!