Több látogatót és sikeresebb weboldalt szeretne? Előrébb akar feljönni a Google keresőben? Segítek Önnek.

Weboldal karbantartás

Sajnos munkám során gyakran találkozom azzal a jelenséggel, hogy az ügyfeleim azt hiszik, hogy a weboldal készítés után semmi teendő sincsen. Elkészült és az az idők végezetéig úgy jó is lesz.

Ez nem így van. Egy weboldallal folyamatosan törödni kell máskülönben csak lesz, de eredményeket nem fog hozni. Érdemes ídőről időre új tartalmakat, képeket feltenni és ami nagyon fontos karbantartást végezni.

Weboldal karbantartás fontossága

Ez az amit sokan csak egy szükséges rossznak tartanak. Miért is fizessek a karbantartásért, ha egyszer most készült el az oldalam? Mi történhetne vele? Ez szokott az első reakció lenni. Akkor lássuk, milyen esetek lehetnek.

BIZTONSÁG

Ez a legfontosabb indok a karbantartás mellett. Az idő legnagyobb részét erre kell áldozni. De mi is történik ha erre nem figyelünk? Elkészül az új, szép és sikeres oldalunk. Telnek a hónapok és egyszer csak feltörték a honlapunkat. Mi történhetett? Például nem frissítettük a rendszerünket. Ki lehet javítani? Persze, de ez pénz és ami a legfontosabb idő, ami alatt a weboldalunk nem hoz pénzt. El is eshetünk pár komoly ügyféltől. Ezt senki sem szeretné.

Weboldal karbantartás fontossága - Biztonság

Nem lett volna jobb kifizetni havonta azt a pár ezer forintot a webesnek? Később mint a fenti példa is mutatja sokkal többe is kerülhet.

Mit lehet ellene tenni? Folyamatosan készítsünk biztonsági mentést a weboldalról és a tartalomkezelő rendszert és a hozzá tartozó modulokat mindig a legfrissebb verzióra frissítsük. Ez nem olyan egyszerű, de szerencsére ezt is megteszem Ön helyett.

JÓ HELYEZÉS

Szeretnénk megtartani a jó helyezésünket a google keresőben? Ennek is a feltétele a rendszeresen karbantartott weboldal.

Mi köze ennek a karbantartáshoz? A válasz egyszerű. Nem csak lementem az oldalt, hanem különböző tesztekkel folyamatosan nézem, hogy hogyan teljesít, mennyire gyors. Ha nem megfelelőek vagy alacsonyak az értékek, akkor kijavítom, hogy továbbra is jó weboldala legyen.

FRISSÜLŐ TARTALOM

Gondolom azt nem kell elmondanom, hogy az új tartalmakat szereti a google. Ha látja, hogy folyamatosan foglalkozunk a weboldalunkkal, akkor előrébb fogja sorolni.

A havi karbantartásban ezzel is foglalkozom. A küldött képeket optimalizálom, a feltöltendő szövegeket pedig a design szerint beépítem a weboldalba.

Frissülő tartalom, jobb helyezés a keresőkben

WEBLAP KARBANTARTÁSI CSOMAGOK

Ha gyakran kell feltölteni új tartalmat a honlapjára vagy ha csak néha-néha szükség van egy-két változtatásra, akkor is megtalálja a számára legkedvezőbb csomagot nálam.

Alap csomag
Képek és szövegek feltöltése alkalmanként
Weboldal karbantartása
Esetleges hibák kijavítása
Tartalomkezelő frissítése
Havi egy biztonsági mentés
Tárhellyel kapcsolatos ügyintézések
15.000 Ft/hó
Bővített csomag
Képek, szövegek korlátlan feltöltése
Kisebb fejlesztések és hibák kijavítása
Weboldal kisebb átalakítása
Weboldal karbantartása
Hibák kijavítása
Tartalomkezelő frissítése
Havi két biztonsági mentés
Tárhellyel kapcsolatos ügyintézések
23.000 Ft/hó

Tudja biztonságban a weboldalát. Önnek nincs más dolga, mint az ügyfelekkel foglalkozni. A többit bízza rám!

Letisztult, reszponzív és egyedi weboldal készítés korszerű megoldásokkal. Keressen bizalommal.

ajánlatkérés