Legyen szó online kereskedelemről vagy fizikai boltról, egy vállalkozásnak ma már alapvető követelmény, hogy rendelkezzen saját céges weboldallal. Az a vállalkozás aki nincs jelen a weben, óriási felhasználó bázist veszít. Nem szabad sajnálnunk a pénzt rá. De mennyi is egy minőségi céges weboldal készítés ára?

Weboldal készítés árak, céges honlap készítés 2023-ban

Legyen szó online kereskedelemről vagy fizikai boltról, egy vállalkozásnak ma már alapvető követelmény, hogy rendelkezzen saját céges weboldallal. Az a vállalkozás aki nincs jelen a weben értékes ügyfeleket veszít nap mint nap.

Profi céges weboldal készítésre nem szabad sajnálnunk a pénzt. De mennyi is egy minőségi céges honlap ára?

Elérhető-e az ingyenes céges weboldal készítés?

Természetesen, akár ingyen is lehet céges weboldalunk! Ebből azonban valószínűleg több kárunk származik, mint hasznunk.

Az internet ma már tele van az egymást túllicitáló, ingyenes szolgáltatásokat kínáló honlapkészítő rendszerekkel.

Minőségi céges honlap árak ugyan sokszorosa egy domain éves költségének, ám mégis megéri a befektetést. A céges üzleti weboldal ugyanis a hírnöke az interneten szolgáltatásainknak és árucikkeinknek. Ha mi magunk próbáljuk "összekattintgatni" vagy ismerősünkre bízzuk aki szerintünk "ért hozzá, majd összedobja", akkor hosszú időre leírhatjuk magunkat az ügyfelek és a partnerek előtt.

Olcsó céges weboldal készítés buktatói

Biztos akar lenni a minőségben? Céges weboldal készítés garanciával.

Olcsó céges HONLAPkészítés kisvállalkozásoknak

Nagyon sok, iskolás vagy hobbi weboldal készítő kínálja fillérekért szolgáltatásait, amivel ha nem is szándékosan, de átverik céges ügyfeleiket.

Általában mindenkinek az ismerősi körében van valaki, aki valamennyire "ért" a weboldal készítéshez, ám ez nem jelenti azt, hogy képes lenne egy modern, letisztult és biztonságos céges honlapot is elkészíteni. Főleg ha speciálisabb igényeknek is meg kell, hogy feleljen. Ráadásul az ilyen szakszerűtlen megoldások már ránézésre, a weboldal külsején is megmutatkoznak és akár nevetségessé is tehetik a cégünket. A negatív reklám pedig valljuk be, egyik vállalkozásnak sem érdeke.

AZ ÁRAK nem tartalmazzák a GARANCIát ÉS a SZÁMLát

A legtöbb ilyen "ismerős" ugyanis sem számlát, sem pedig garanciát nem tud vállalni a munkája után. Sokszor pedig az tapasztalható, hogy a céges weboldalt készítő eltűnik vagy egyszerűen csak azzal rázza le korábbi ügyfelét, hogy már nem foglalkozik ilyenekkel. Az ízléstelen, hibás vagy használhatatlan weboldal pedig leendő ügyfeleket tántorít el a vásárlástól és az üzleti partnereink sem fogják komolyan venni a vállalkozásunkat.

Mielőtt bárkit is megbíznánk leendő weboldalunk elkészítésével, érdeklődjünk a garanciáról és a szervizről is.

Gyakorta használatos szófordulat, hogy egy weblap sosincs befejezve. Mindig lehet rajta valamit fejleszteni, illetve az esetleges hibák az indulás után hónapokkal derülnek ki. Ha valaki nem tud garanciát vállalni a munkájáért, vagy a szervizt túl rövid ideig vállalja, semmiképp se bízzuk meg a munkával.

A jó céges weboldal készítés ára sok pénzbe kerül?

Ügyfélhozó weboldal készítés
garanciával!

Céges weboldal készítés ára

Profi céges weboldal készítés = Creative Site

magasabb árAK, minőségibb szolgáltatásOK

Bár tény, hogy minél nagyobb webfejlesztői csapattal készíttetjük el a céges oldalunkat, annál nagyobb összegbe fog kerülni. Ezért mindenekelőtt, érdemes erre külön keretösszeget elkülöníteni. A magasabb összegért cserébe azonban magasabb minőség, garancia, számla és utókövetés is jár. A honlapkészítő cégek elérhetőek, hiba esetén azonnal bevethetőek és újabb fejlesztésekre is bármikor felkérhetőek.

Sok webfejlesztő cég intézi a gyors elérésű, stabil tárhelyet és a domain regisztrációt is, és nagy szakmai tapasztalatával segíti a webes arculat kialakítását és akár az online kampányok vezénylését is. Így az online jelenlétünk a lehető legjobb kezekbe kerül és a befektetett összeg bőségesen megtérül!

Hátulütője a webfejlesztő cégeknek, hogy mivel általában rengeteg megrendelés érkezik be hozzájuk, gyakran szelektálniuk kell a leendő ügyfelek között. Mivel leginkább a profit diktál, ezért azokkal az ügyfelekkel dolgoznak szívesebben, akik a végén többet fizetnek majd. Illetve az ügyfelek száma miatt gyakran hiányzik a személyesebb odafigyelés, mintha a weboldal futószalagon készülne.

weboldal készítés ÁRAK. Mennyibe is kerül?

Egy céges honlapkészítés során számos dologgal kell számolnunk ami nem csak az elkészítési időt, a projektben résztvevő szakember számot, hanem az árat is növeli.

Viszonylag kevés cég hirdeti a szolgáltatásait árral együtt feltüntetve. A legtöbb helyen kizárólag egyedi árajánlat kérésére adnak lehetőséget. Azon kevés helyen, ahol fel vannak tüntetve a honlapkészítés árak, ott is a csak azt tudod meg, mennyi az a minimum összeg, amit mindenképpen a weboldalra kell szánni. Az egyedi kérések pedig extra költségekkel járnak.

A közzétett áraknak sokszor vásárláspszichológiai jelentésük van.

céges HONLAPkészítés árak tényezői

Azt bizonyára már többen kitalálták, hogy egy weblap ára ügyfelenként változik. Ebből következik, hogy a legfőbb tényező egy weblap árazásakor ÖN, mint ügyfél vagy, mivel nem önnek, hanem önnel készítenek weblapot.

A webfejlesztőnek nemcsak a weboldal szerkesztéssel járó órákat, hanem az együttműködés díját is meg kell fizetni.

Ennek az árát egy találkozás alatt kell a webfejlesztőnek meghatározni. Ez egy olyan munkakapcsolat, ahol a lehet olyan, hogy az ügyfél reklamáló, elégedetlen vásárlóként jelenik meg, aki nem is tudja, pontosan mit szeretne, vagy azt nehezen érteti meg. Az ilyen ügyfeleknek általában magasabb árat szoktak szabni, mert a webfejlesztő tudja, hogy sok ideje fog elmenni a kommunikációval és a változtatásokkal.

IGYENES SEO TIPPEK A GOOGLE ELSŐ OLDALÁHOZ
Ingyenes keresőoptimalizálási tippek amivel növelheti honlapja látógatóinak a számát.

Bővebben

Sikeres céges weboldal készítés? Van ilyen. Creative Site.

Milyen tényezőkből állNAK össze a céges weblap áraK?

Ezen felül egyéb tényezők is befolyásolhatják egy adott weboldal összegét. Sokan azt is figyelik kinek mennyiért lehet eladni egy adott weboldalt. Ha egy ügyfél drága autóból száll ki, drága ruházatot visel, netán kissé még kérkedik is vállalkozása méretével és annak pénzügyi tartalékaival, elfordulhat, hogy magasabb áron dolgoznak majd neki, hiszen úgy gondolják, van miből a weboldalra költeni. Éppen ezért érdemes az első találkozás alkalmával szerényebben bánni az ilyen információkkal, annak ellenére, hogy sokan nem áraznak túl az ügyfél státusza miatt.

Honlapkészítés közben felmerülő extra igények többletköltséget is jelenthetnek.

Előfordul, hogy egyes vállalkozások, szabadúszók kihasználják az ügyfél laikusságát a weboldalokat illetően, és hibákat rejtenek el, vagy magasabb árat szabnak egy-egy plugin bekötéséért. Ezért fontos, hogy mielőtt bárkit is megbízunk, előtte járjunk utána egy kicsit a témának, így kevésbé mernek irreális összegeket elkérni tőlünk.

Mint korábban említettük, a weblap árak nagyban függnek az ügyfelektől is. ​​​​​

Ebbe bele tartoznak az egyedi igények, illetve az ügyfél modora is. A határidőket mindig tartsd be, a megbeszélésekre időben érkezz, ha nem tudsz, jelezd előre. Beszélj mindig normális hangnemben, törekedj a hatékony kommunikációra. Bízz a szakemberben, ne próbáld neki megmondani mit hogyan csináljon.

A garancia fontosságára már felhívtuk a figyelmet. Ideális esetben hosszútávú garanciát és szervizt vállal a webfejlesztő, melynek időtartama legalább egy év. Ha magától nem ajánlja a webfejlesztő, kérd te magad.

Amennyiben nem tud garanciát vállalni a munkájáért, nem érdemes őt megbízni a honlapkészítéssel.

saját üzleti HONLAP ma már szinte kötelező

Egy független közvélemény-kutatás, amely a vállalkozók körében készült, rákérdezett többek-között arra, hogy mennyire tartják fontosnak a hazai cégvezetők a saját weboldal meglétét. A kutatás rámutatott, hogy egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a céges honlapok még a kis és középvállalkozások és az egyszemélyes cégek esetében is. Kivétel nélkül azt válaszolta mindenki, hogy már van, vagy a közeljövőben lesz céges weboldala, sőt, néhány vállalkozásnak több is fut párhuzamosan.

Arra a kérdésre, hogy mennyit áldoznak vagy mennyit áldoznának a céges webfejlesztésre, csak néhányan válaszolták azt, hogy semennyit vagy nagyon keveset. Kiemelten sok szavazatot kapott azonban a 150.000 Ft körüli sáv, de többen a milliós összegeket sem sajnálnák egy jó minőségű céges weboldalra. A kérdések világossá tették, hogy egy átlagos magyar kisvállalkozás 100.000 és 350.000 Forint között lenne hajlandó saját céges honlapot készíttetni.

Sikeres céges weboldal készítés? Van ilyen. Creative Site.

Céges weboldal készítés? Keressen meg és együtt elkészítjük weboldalát.

Egy céges weboldal nem kiadás, hanem befektetés!

A legnagyobb probléma a vállalkozásokkal, hogy hiába van nagyon jó termékük vagy minőségi szolgáltatásuk, azt nem ismerik sokan. Abban bízni, hogy a vásárlók majd szájról-szájra adják a hírünket pedig a XXI. században naivitás lenne.

Ma már ösztönözni kell a felhasználókat a vásárlásra és az újravásárlásra, ehhez pedig rengeteg lehetőségünk van az online térben. Érdemes tehát már előre megtervezni, hogy milyen fenntartási és marketing költséggel tudunk számolni. Fontos, hogy a szakértő csapat a visszajelzéseket feldolgozza, és ennek alapján változásokat is eszközöljön a beérkező adatok és reakciók alapján, amik előre mozdítják a vállalkozásunk sikerét.

Ügyfélhozó weboldal készítés
garanciával!

Ossza meg ismerőseivel, ha tetszett!