Bemutatkozás

Kovács András vagyok, elhívatott webdesigner és kreatív grafikus. Mit jelent ez pontosan? Mitől vagyok más mint a többiek? Ezt szeretném bemutatni Önnek!

Mikor először találkoztam a web adta lehetőségekkel egyből tudtam, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni. Akkor még tudásom minimális volt és minden apró felfedezésnek örültem. Tudtam, hogyha eléggé kitartó vagyok és szorgalmasan tanulok, akkor én is képes leszek arra, mint a nagyok. Létre fogok hozni szép, gyors és egyedi weboldalakat, melyek mindenki tetszését elnyerik.

Később, ahogy fejlődtem rájöttem, hogy ez egy hibás gondolat. Mostmár nem az a célom, hogy olyan munkát csináljak, mint a nagyok. Nem. Olyan weboldalakat igyekszem készíteni, amelyek egyediek és még sehol nem találkozott velük a látogatók. 

A mai webes piac nagyon erős. Sokan készítenek weboldalt, így nagyon nehéz kitünni a tömegből és felhívni magamra a figyelmet. Úgy gondolom, hogy nem rengeteg weboldal elkészítésével lehet hírnevet szerezni, hanem sok igényes és valóban egyedi weboldallal. Éppen ezért nem félek az újdonságoktól. Bátran próbálok újítani és nem a jól megszokott unalmas úton menni.

EZÉRT VÁLASSZON ENGEM

Ne ez az a mondat, ami nagyon sok weboldal készítő oldalán megtalálható. Itt jönne az a rész, melyben leírom, hogy én milyen sok mindent tudok, és mennyire jó velem dolgozni. Én ezt nem fogom taglalni. 

Nem hangzatos szavakkal és nagy ígéretekkel szeretném Önt meggyőzni, hogy én vagyok az Ön embere. Inkább azt mondom, nézze meg a referenciamunkáimat és döntse el, hogy szeretne-e Ön is egy hasonló minőségű weboldalt. Ha igen, akkor örömmel várom a megkeresését.

AMIT ÉRDEMES RÓLAM TUDNI

Már több mint 10 éve foglalkozom weboldalak készítésével, programozásával. Kezdetben még csak programozási feladatokat végeztem, de egy idő után rájöttem, hogy a kódok írásán kivűl a tervezési munkákat is én szeretném csinálni. Onnantól kezdve a grafikai programokat is elkezdtem tanulni.

Mivel mind a grafikai, mind a programozási munkákat én csinálom, így gyorsan és hatékonyan tudom az ügyfelek igényeit teljesíteni, akár a megjelenésről, akár a megvalósításról van szó.

Nagyon fontosnak tartom ebben a szakmában az igényességet. Itt nem csak a webes megjelenésre gondolok, hanem az egyéb, a látogató számára nem látható, de mégis fontos részletre.

Tudásomat folyamatosan fejlesztem és keresem az újabb lehetőségeket, amikkel egyre jobb és jobb weboldalakat tudok készíteni.

Ha tetszik a weboldalam, akkor kérem nézze meg a másik bemutatkozó oldalamat is, amit a nextdesign.hu linken éri el.

Letisztult, reszponzív és egyedi weboldal készítés korszerű megoldásokkal. Keressen bizalommal.

ajánlatkérés