Rólam mondták

Kelemen Andrea - andipilates.hu

Köszönöm ezt az izléses, modern, áttekinthető oldalt! Szabad kezet adtam, de nem bántam meg! Gyorsan elkészült, mindig naprakész a frissítés. Ajánlom mindenkinek!

Rezi Ildi - spiritildi.hu

Hatalmas köszönet a munkádért! A Spiritildi.hu csodaszép, nagyon trendi és könnyen kezelhető. Nagyon meg vagyok elégedve! Teljesen olyan lett, amilyen végeredményt szerettem volna!

Amikor elkezdtük a közös munkát, és felkértelek az oldal készítésére, csak nagy vonalakban tudtam milyet is szeretnék. Kéréseimet az egyeztetések után a lehetőségeinkhez képest maximálisan megvalósítottad! Teljesen megbíztam benned, és nagyon jól tettem. :)

A vendégeimtől nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam már eddig is, hogy szeretik, sokat látogatják, átjön rajt a pozitív energiám! Hálás köszönetem érte!

További sok sikert és ilyen szép vagy még ennél is szebb oldalt kívánok Neked!

Brandhuber Nikoletta - fashionnicole.hu

Ruhaüzleteink weboldalát készítette el. Igényes precíz, kiváló ötletekkel állt elő. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel. A legfontosabb talán az hogy a visszajelzések a weboldalról is nagyon pozitívak. Csak ajánlani tudom azoknak akik magas színvonalú oldal elkészítésén gondolkodnak.

Koncz István - konczautosiskola.hu

Nagyon meg vagyok elégedve András munkájával. A látogatók visszajelzése alapján profi lett a weboldal. Szívesen ajánlom mindenkinek, aki weboldalt szeretne készítettni.

Ságodi László - sagodirendelo.hu

Nem győzök csodálkozni. Nagyon szép lett a honlap, teljes mértékben elégedett vagyok! Szívesen nézek rá minden nap és büszkén vállalhatom az ismerőseim előtt.

Letisztult, reszponzív és egyedi weboldal készítés korszerű megoldásokkal. Keressen bizalommal.

ajánlatkérés