Rólam mondták

Kern Péter - Alfa Unitrend Invest Kft.

Úgy gondolom, hogy egy vállalkozás számára rendkívül fontos és meghatározó szerepe van a professzionális arculat megtervezésének és kivitelezésének. Ennek egyik legfontosabb része a weboldal, ami a mai világban megkerülhetetlen eleme egy vállalkozásnak. András személyében egy olyan profi szakembert találtam, aki inteligens és ízléses design ötleteivel és magas szintű technikai tudásával olyan weboldalt alkotott számunkra, ami méltóképpen képviseli vállalkozásunkat és minden olyan kritériumnak magas szinten megfelel, amit az arculati elemekkel kapcsolatosan kértem tőle. Rendkívül hatékony és természetesen könnyed volt vele a közös munka, és minden ötletet úgy láttam viszont a weboldalunkon, ahogy azt elképzeltem. Talán még szebben is. Andrást mindenkinek nagyon jó szívvel ajánlom.

Manhertz Ferenc - manhertz-szikviz.hu

Creative Site oldalát interneten keresztül ismertük meg. Első pillantásra meggyőzőnek tűnt az oldal. Telefonos beszélgetésünk után már biztos voltam, hogy Kovács Andrást fogjuk megbízni a honlapunk szerkesztésével, mert benne láttuk meg azt az elhivatottságot, ami biztosította számunkra a minőségi és mindenkitől eltérő, jobb honlap létrehozását. A honlapunk nem csak hogy az egyedi jellegeknek köszönhetően a látogatók visszajelzései alapján is nagyon jó lett, hanem a rengeteg beépített kulcsszavakkal is nagyon jó helyen található a kereső oldalán. Reméljük még sokáig együtt tudunk majd dolgozni. Köszönjük!

Ádám Alexandra - boglarkapanzio.hu

Már egy ideje szerettük volna meglévő honlapunkat egy modernebbre cserélni. Rendszeresen böngésztem más szállások weblapját, azonban nem találtam olyat, amire azt tudtam volna mondani, ez igen, én is ilyet szeretnék. Ekkor találtam rá András egyik oldalára, talán nem is véletlenül. :)

Rögtön megfogott az oldal hangulata, felépítése, az hogy egyedi, van stílusa, eltér a szokványos sémáktól. Ahogy az amerikaiak mondják be different – nos én is ezt kerestem.

Gyorsan meg is néztem, hogy ki a készítője, átnéztem a többi referenciát és már töltöttem is ki a Creative Site ajánlatkérő űrlapját.

Gyorsan jött is a válasz és már az első telefonbeszélgetéskor tudtam, hogy András személyében a legjobb embert találtam meg a mezőkövesdi Boglárka Panzió új honlapjának elkészítésére.

Nagy izgalommal vártam az első tervet, ami minden elképzelésemet felülmúlta. Aztán készültek az oldalak, minden kép és szöveg a helyére került és elindult az megújult honlap. Nekem egyre jobban tetszik, tényleg sikerült olyat alkotni, amilyet szerettem volna. Ugyan még csak néhány hete üzemel, de már eddig is jó pár vendégünk dicsértét kiérdemelte. A közös munka során András mindig gyorsan válaszolt az e-mailekre, ha bármilyen módosítást kértem rövid időn belül megcsinálta.

Amit még kiemelnék, hogy nemcsak gépszerűen dolgozik, elmondja, hogy mit hogyan érdemes csinálni, hogy a honlap nem csak tetszetős legyen, hanem minél több vendéget a Boglárkába irányítson.

Ezúton is köszönjük a munkáját és örülünk neki, hogy ilyen szakértő kezekbe került a honlap. Andrást jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki egyedi és igényes honlapot szeretne megfizethető áron. Először dolgoztunk együtt és szerencsére a közös munka nem ér véget a honlap elkészültével, hiszen András folyamatosan figyelemmel kíséri azt. Így biztos vagyok benne, hogy egyre több látogatót érünk majd el.

Gauland András - tecogastro.hu

Köszönöm a precíz munkát, a közös munka szép eredményt hozott!

Ágnes és Attila - videkiportaherend.hu

Minden vállalkozásnak fontos a megjelenés,ami sok esetben először egy honlap. Andrást azért választottuk, mert a referenciamunkái alapján láttuk, hogy milyen igényesen dolgozik. És ezt mi is megtapasztaltuk a közös munkánk során.

A végeredmény egy modern, sikkes és nagyon ütős honlap és a hozzá illő logó.

Nagyon elégedettek vagyunk a munkáddal és szívesen ajánlunk másoknak is!

Köszönettel : Ágnes és Attila - Vidéki Porta Herend

Strausz Péter - uni-szolg.com

Közel 30 éve működő lakatosipari vállalatunk weboldalát szerettünk volna megújítani. Célunk elsősorban egy megnyerő külsejű, Google keresőre optimalizált holnap létrehozása volt, mivel ebben a korábbi oldalunk sajnos igencsak gyengén teljesített.

Másokhoz hasonlóan mi is hamar megtapasztaltuk, hogy rengeteg cég foglalkozik weboldal készítéssel és szinte képtelenség kiigazodni a kínálat sokaságában, ezért leegyszerűsítettük a dolgot és azt a céget bíztuk meg, amelyik a legjobb helyen végzett a Google keresési eredményei között. Úgy gondoltuk, hogy ha egy weboldal fejlesztő a saját oldalát fel tudja a hozni az első helyre egy ilyen erős versenyben, akkor nagyot nem tévedhetünk.

Így találkoztunk Andrással, akinek ezúton is köszönjük a munkáját.

Egy szép, letisztult, láthatóan grafikai hozzáértéssel megtervezett honlapot készített számunkra, ami már egy hét után lényegesen jobb helyen szerepelt a keresési eredmények között.

A közös munka során András mindig kooperatív volt, bátran merem Őt ajánlani!

Gyurgyik Béla - profibeton.hu

Nagyon köszönöm a munkáját, nagyon tetszik a honlap, igazán modern és letisztult lett.

Fehér Miklós - bazilika.eu

Köszönöm, nagyszerű. Nagyon elégedett vagyok a munkájával. Ajánlani fogom Önt másnak is.

Bognár Magdolna - bognarvendeghazzirc.hu

Teljes mértékben meg voltam elégedve Kovács András webdesignerrel közös munkánk során is, sőt azóta is. KORREKT, pontos, megbízható, ELÉRHETŐ, ha nincs telefonközelben, visszahív, A MUNKÁJA HIBÁTLAN, a weboldalam mutatós, HASZNÁLHATÓ. Azt kaptam, amiért fizettem, és NAGYON JÓ ÁRON, ami nem utolsó!

Keleti András - getmeditable.com

Nagyon elégedettek vagyunk a weboldallal és az egész folyamattal, ahogy elkészült. Az igényeinket András pontosan megértette és profi formába öntötte. Bizonytalanságaink esetén számunkra ideális megoldásokat javasolt. Jó ütemben készült az oldal és az észrevételeinkre, kérdéseinkre is gyorsan reagált. Hosszú távon tervezünk Andrással dolgozni, mert megnyugtató, hogy egy ilyen kompetens és megbízható szakember van az oldalunk fejlesztései és karbantartása mögött.

Kelemen Andrea - andipilates.hu

Köszönöm ezt az izléses, modern, áttekinthető oldalt! Szabad kezet adtam, de nem bántam meg! Gyorsan elkészült, mindig naprakész a frissítés. Ajánlom mindenkinek!

Rezi Ildi - spiritildi.hu

Hatalmas köszönet a munkádért! A Spiritildi.hu csodaszép, nagyon trendi és könnyen kezelhető. Nagyon meg vagyok elégedve! Teljesen olyan lett, amilyen végeredményt szerettem volna!

Amikor elkezdtük a közös munkát, és felkértelek az oldal készítésére, csak nagy vonalakban tudtam milyet is szeretnék. Kéréseimet az egyeztetések után a lehetőségeinkhez képest maximálisan megvalósítottad! Teljesen megbíztam benned, és nagyon jól tettem. :)

A vendégeimtől nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam már eddig is, hogy szeretik, sokat látogatják, átjön rajt a pozitív energiám! Hálás köszönetem érte!

További sok sikert és ilyen szép vagy még ennél is szebb oldalt kívánok Neked!

Brandhuber Nikoletta - fashionnicole.hu

Ruhaüzleteink weboldalát készítette el. Igényes precíz, kiváló ötletekkel állt elő. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel. A legfontosabb talán az hogy a visszajelzések a weboldalról is nagyon pozitívak. Csak ajánlani tudom azoknak akik magas színvonalú oldal elkészítésén gondolkodnak.

Koncz István - konczautosiskola.hu

Nagyon meg vagyok elégedve András munkájával. A látogatók visszajelzése alapján profi lett a weboldal. Szívesen ajánlom mindenkinek, aki weboldalt szeretne készítettni.

Ságodi László - sagodirendelo.hu

Nem győzök csodálkozni. Nagyon szép lett a honlap, teljes mértékben elégedett vagyok! Szívesen nézek rá minden nap és büszkén vállalhatom az ismerőseim előtt.

Letisztult, reszponzív és egyedi weboldal készítés korszerű megoldásokkal. Keressen bizalommal.

ajánlatkérés