Mosonmagyaróvári székhelyű komplex fémipari szolgáltatásokkal foglalkozó Uni-szolg Kft. nehéz döntés előtt állt. Kit bízzon meg az új weboldalának a készítésével? Rengeteg cég van a piacon és nehéz köztük választani. Úgy határoztak, hogy azt a céget fogják megbízni az új honlap elkészítésével, aki a Google keresőben elől helyezkedik el.

Uni-Szolg Kft.

01 projekt Leírása

Mosonmagyaróvári székhelyű komplex fémipari szolgáltatásokkal foglalkozó Uni-szolg Kft. nehéz döntés előtt állt.

Kit bízzon meg az új weboldalának a készítésével? Rengeteg cég van a piacon és nehéz köztük választani. Úgy határoztak, hogy azt a céget fogják megbízni az új honlap elkészítésével, aki a Google keresőben elől helyezkedik el

Így választottak engem. A magam részéről örültem a megkeresésnek, hiszen Mosonmagyaróvárról származik az édesapám, így én is sok időt töltöttem ott.

Az elkészült weboldal már egy hét után lényegesen jobb helyen szerepelt a keresőkben. A régi és az ügyfelek visszajelzése alapján az oldal grafikai szempontból is kimagasló lett.

Feladatok: keresőoptimalizálás, grafikai tervezés, reszponzív programozás

02 projekt bemutatása

Az elkészült reszponzív weboldal bemutatása különböző méretű és felbontású kijelzőkön. Ha elnyerte tetszését az itt látható referenciám, akkor kérjen árajánlatot a saját weboldalára.

Letisztult, reszponzív és egyedi weboldal készítés korszerű megoldásokkal. Keressen bizalommal.

ajánlatkérés