A Herenden élő házaspár elindított egy Provence-Vintage stílusú szálláshelyet,​​​​​​​ amelyhez szükségük volt egy minőségi weboldalra. Személyes találkozó alkalmával megtekinthettem az összes szobafajtát. Bevallom rám a Royal szoba nagy hatást gyakorolt. Az igényes kialakítása mellett különlegessége a képe is látható, szoba végében elhelyezkedő régies stílusú kád.​

Vidéki Porta, Herend

01 projekt Leírása

A Herenden élő házaspár elindított egy Provence-Vintage stílusú szálláshelyet, amelyhez szükségük volt egy minőségi weboldalra.

Személyes találkozó alkalmával megtekinthettem az összes szobafajtát. Bevallom rám a Royal szoba nagy hatást gyakorolt. Az igényes kialakítása mellett különlegessége a képe is látható, szoba végében elhelyezkedő régies stílusú kád.​

A weblap grafikai terve gyors ütemben zajlott, mivel a szálláshely üzemeltetői már rendelkeztek jó minőségű képekkel, így már egyből a végleges képeket tudtam használni.

Feladatok: logó készítés, weboldal tervezés, seo, szövegírás

Nagyon-nagyon szép lett a honlap!!!

Természetesen elégedettek vagyunk és persze, hogy ajánlani fogunk másoknak is!!

Vidéki Porta Herend

02 projekt bemutatása

Az elkészült reszponzív weboldal bemutatása különböző méretű és felbontású kijelzőkön. Ha elnyerte tetszését az itt látható referenciám, akkor kérjen árajánlatot a saját weboldalára.

Letisztult, reszponzív és egyedi weboldal készítés korszerű megoldásokkal. Keressen bizalommal.

ajánlatkérés