Jogi nyilatkozat

Üzemeltető

A Creative Site weboldalát Kovács András Gábor (Adószám: 68107358-1-39, Nyilvántartási szám: 51238904) egyéni vállalkozó üzemelteti.

Cookie

A creativesite.hu weboldalának egyes részei ún. ‘cookie’-kat helyezhetnek el a látogatók számítógépén. Ezek – egyéb látogatószámot mérő módszerekkel együtt – a weboldalam adott aloldalainak látogatottságáról szolgáltatnak információt. Nem gyűjt be személyes adatokat az egyes látogatókról, és az információ kizárólag együttes formában jelenik meg. E technológiának és a szolgáltatott információknak célja weboldalam fejlesztése, valamint a visszatérő látogatók elérhetőségeinek és személyes adatainak tárolása későbbi látogatásokhoz.

Tartalom felhasználása

A creativesite.hu honlapon található teljes szöveges tartalom, annak bármely részlete, grafikája vagy más grafikai elem szerzői jogvédelem alatt áll. Az összes tartalom szerzői joga a creativesite.hu tulajdonosát, Kovács András Gábort illeti meg.

A creativesite.hu fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor módosítsa jelen szabályzat bármely részét. Kérjük, hogy rendszeresen látogasson el erre az oldalra és tájékozódjon az esetleges változásokról.

Letisztult, reszponzív és egyedi weboldal készítés korszerű megoldásokkal. Keressen bizalommal.

ajánlatkérés