Weboldal készítés során miért érdemes egyedi tervezésű weboldalt választani? Miért nem jó az előre elkészített sablon választása? Az egyedi webdesign milyen előnyökkel rendelkezik?

Egyedi webdesign készítés előnyei

Weboldal készítés során miért érdemes egyedi tervezésű weboldalt választani? Miért nem jó az előre elkészített sablon választása? Az egyedi webdesign készítés milyen előnyökkel rendelkezik?

MI A WEBOLDAL SABLON?

Weboldal sablonnak a mások által már elkészített template-ket nevezzük. Nem kell már nekünk bajlódni a programozással és a grafikai tervezéssel, már minden munkát megcsinált valaki más. Ez biztos jó nekünk? Lehet, hogy kevesebb munka van vele, de nem fogjuk a kivánt eredményt elérni vele.

A WEBOLDAL SABLON HÁTRÁNYAI

NINCS SZEMÉLYRE SZABVA

Weboldalunk csak egy lesz a többi közül. A látogatók nem fogják megjegyezni honlapunkat. Számukra csak egy leszünk a sok közül. Ráadásul mivel nem az Ön cégére vagy termékére van szabva a weboldal, így nem is igazódik kellőképpen a cégéhez.

MÁSOK IS HASZNÁLJÁK

Ahogy mi is, mások is megvásárolhatják ugyanazt a sablont. Igaz kicsi rá az esély, hogy találkozhatunk ugyanazzal a sablonnal a konkurenciánál, de azért előfordulhat. Ennek pont az ellenkezője lenne a cél. Nem ugyanolyanoknak kell lennönk mint a konkurencia, hanem ki kell tűnni. Weboldal sablon esetén ez nem fog menni.

EGYEDI WEBDESIGN KÉSZÍTÉS ELŐNYEI

SZEMÉLYRE SZABOTT MEGJELENÉS

A sablonokkal ellentétben az egyedi webdesign legnagyobb előnye az, hogy valóban egyedi. Nem egy olyan weboldalunk lesz, amivel bárhol összefuthatunk. Nyugodtan megmutathatjuk ismerőseinknek, nem fogjuk azt a választ kapni, hogy ja ezt már én is láttam. Senkinek sem lesz olyan weboldala, mint a miénk. Igazán magunkénak érezhetjük a weboldalunkat.

ÖNRE ÉS CÉGÉRE VAN SZABVA

Az egyedi webdesign készítés során Önre és cégére szabom a grafikát, így az teljesen mértékben az Ön céljai szerint lesz kialakítva. Már a tervezési fázisban azt tartom szem előtt, hogy mit szeretne elérni a weboldalával. Nem kötnek minket a sablonok korlátai. Azt és úgy tervezzük meg, ahogyan a leghatékonyabb. Nem a sablon lehetőségei közül választjuk ki a leginkább számunkra alkalmasat, hanem mi magunk készítünk egy sablont, ami a legjobban segít elérni a céljainkat.

FELHASZNÁLÓBARÁT

Grafikai terv kialakításakor a külső megjelenés mellett fontos szempont, hogy a látogatók könnyen és gyorsan megtalálják a szükséges információkat. A weboldalt nem a magunk kedvéért kell készíteni, hanem a látogatók kiszolgálása miatt. Könnyen áttekinthető, egyértelmű és logikusan felépített weboldalakat tervezek.

KÖVETI A LEGÚJABB TRENDEKET

Az egyedi webdesign készítés és ennek megfelelően az egyedi webes kódolás lehetővé teszi, hogy folyamatosan a legújabb technikákat használjam. Nem kell a sablon adta kódoláshoz ragaszkodni. Nyugodtan lehet olyan kódolást és grafikai megvalósítást alkalmazni, ami pár év múlva is különleges lesz, és még akkor is elégedetten tekintünk az elkészült weboldalra.

KÖNNYEN BŐVÍTHETŐ

Ha a későbbiekben szükségünk lenne változtatásra, kisebb-nagyobb módosításokra, akkor azt könnyebben megtehetjük. Mi írjuk a kódot, így mi tudjuk a leginkább továbbfejleszteni. Ezért költséghatékony is a további fejlesztés.

IDŐTÁLLÓ

Az egyedi webdesign sokkal időtállóbb, mert a kialakításkor is kitűnik a tömegből. A sablonok közül a legtöbb már a megjelenéskor se álja meg a helyét 100%-osan. Ha már kezd elmenni feledte az idő, akkor is látszódni fog rajta, hogy foglalkoztak vele. Persze egy idő után szükséges lesz a megújítása, de nem mindegy, hogy ez az idő egy vagy két év után jön el, vagy jóval később.

KERESŐBARÁT

Én készítem a grafikát és én programozom le a weboldalát is. Biztos lehet abban, hogy az elkészült kód keresőbarát lesz. Ezt mérésekkel tudom is bizonyítani. Az előre elkészített sablonok soha nincsenek optimalizálva. A kódot a lehető leggyorsabban dobják össze. Számomra nem a gyors, hanem a minőségi munka az egyetlen járható út.Ossza meg ismerőseivel, ha tetszett!