Minőségi és olcsó weboldal készítés, ráadásul gyorsan. Tényleg létezik ilyen? Olvassa el írásomat és döntse el maga.

Olcsó weboldal készítés szinte azonnal

Már mindenki webes Mit igér az olcsó weboldal készítés És akkor nézzük a valóságot Olcsó weboldal készítés eredménye Akkor mennyibe is kerül egy minőségi weboldal

Sok weboldal készítő cég hirdeti, hogy olcsón és azonnal készítenek minőségi weboldalt. Létezik ilyen? Valóban kaphatunk profi weboldalt olcsón akár pár hét alatt?

MA MÁR MINDENKI WEBES

Ez sajnos így van. Naponta találkozhatunk olyan hirdetésekkel, melyek arról probálnak minket meggyőzni, hogy a weboldal készítés egy egyszerű és gyors folyamat, így szinte ingyen el lehet készíteni akár 3-4 nap alatt is profi minőségben. Az ilyen hirdetésekkel vigyázzunk, mert csak a pénzünkre mennek.

Sok weboldal készítő cég hirdeti, hogy olcsón és azonnal készítenek minőségi weboldalt. Létezik ilyen? Valóban kaphatunk profi weboldalt olcsón akár pár hét alatt?

MIT IGÉR AZ OLCSÓ WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Nézzük végig, hogy milyen igéretekkel próbálják elérni, hogy velük készíttesse  cége weboldalát.

OLCSÓ HONLAP KÉSZÍTÉS "40-50 ezer forinttól"

Általában ez az, amire először felfigyelek. Értem én, hogy nagyon jól hangzik, hogy már ennyi pénzért minőségi weboldalt lehet kapni. De gondoljunk csak bele. Minőségi weboldalt profi webdesigner tud készíteni. Ha valaki profinak tartja magát, akkor nem fog ennyi pénzért nekiállni a weboldalunknak. Ebben a szakmába is úgy van mint máshol. Ha valaki minőségi munkát akar, akkor azt sajnos meg kell fizetni.

Nézzünk körbe a többi webes cégnél. Ennyi pénzért kevesen vállalják el a weboldalunkat. Cserébe mivel kapunk többet? Szinte minden területen jobb szolgáltatást nyújtanak. Elég ha megnézzük a referenciamunkákat. Nem lesz ott több száz weboldal, de amiket találunk, azok minőségiek lesznek.

PÁR HÉT ALATT ELKÉSZÜL

Az ilyen hirdetések szerint akár 2 héten belül el is készülhet a weboldala. Minőségi weboldal két hét alatt? Én már sok weboldalt készítettem, de ez az idő nagyon kevés. Természetesen ebbe az időbe beletartozik a keresőoptimalizálás is, a reszponzív megjelenés, tartalomfeltöltés, stb.. Gyakorlatilag a pár hetes elkészülésbe minden beletartozik.

Az általam felsoroltak is alig férnek bele a két hétbe.

GRAFIKAI TERVEZÉS

A nagyon olcsó weboldal készítés ára mellé még grafikai tervezés is jár. Gondolom itt már mindenkinek egyértelmű, hogy ez nem lehetséges. 

Egy egyedi személyre szabott grafikát csak úgy lehet készíteni, hogy megismerjük az ügyfél igényeit, elképzeléseit és folyamatos kapcsolattartás mellett az ügyféllel közösen alakítjuk ki a grafikai tervet. Ha két hét alatt elkészül az oldal, akkor az egyedi grafikára maximum 2 nap juthat. Ennyi idő elég? Határozottan nem.

Én az első grafikai terv bemutatásáig szoktam 1,5-2 hetet kérni Ez az idő ami alatt reálisan el lehet készíteni egy weboldal grafikai tervét minden részlet figyelembe vételével.

Ilyenkor általában sablonokat használnak. Azokkal tényleg hamar el lehet készíteni egy weboldalt. A sablonokról korábban már írtam. Érdemes átolvasni azt a bejegyzést is.

Ügyfélhozó weboldal készítés
garanciával!

TÖBB SZÁZ REFERENCIA, TÖBB EZER ELÉGEDETT ÜGYFÉL

Fennt már említettem, hogy egy igazán profi webes cég nem a több száz referenciamunkával tűnik ki a többiek közül, hanem a minőségi projektekkel. Ön mit szeretne? Tucatoldalt vagy egyedit, ami alapján felismerik és emlékezni fognak Önre az ügyfelei. Gondolom az utóbbit.

OlCSÓ WEBOLDAL KÉSZÍTÉS A VALÓSÁGBAN

Fenn már felsoroltam, hogy milyen igéreteket kaphatunk az ilyen cégektől. Most lássuk, hogy mi a valóság? Mik az olcsó weboldal készítés hátrányai? Pár hét alatt milyen weboldalt lehet készíteni?

SABLONOS TUCATOLDAL

Ez szinte biztos. Ha csak ennyi idő áll a rendelkezésre, akkor az az oldal sablonból fog készülni. Már le van programozva és meg van tervezve. Könnyebb vele dolgozni és hamarabb megvan. Igaz ennek elég komoly ára van.

NEM KERESŐBARÁT

Ha egy weboldalra nem fordítanak elég időt, akkor az a weboldal nem fogja hozni a kívánt erdeményeket. Nem fog a keresőkből elegendő látogatót hozni és nem fognak ezek a látogatók a mi ügyfeleink lenni.

A profi weboldalért meg kell küzdeni. Dolgozni kell vele és később meg fog térülni a befektett munka.

HIBA ESETÉN NINCS HOVA FORDULNI

Olcsón elkészült honlap legnagyobb hátránya, hogy ha elkészül weboldalunk és gondba lennénk a tartalom feltöltéssel vagy esetleg az oldal mükődése során probléma lépett fel. Mit tehetünk? Az olcsó weboldal készítés esetén sajnos előfordul, hogy az oldal elkészülése után nem elérhetőek vagy csak nehézkesen a webesek.

Sok weboldal készítő cég hirdeti, hogy olcsón és azonnal készítenek minőségi weboldalt. Létezik ilyen? Valóban kaphatunk profi weboldalt olcsón akár pár hét alatt?

OLCSÓ WEBOLDAL KÉSZÍTÉS EREDMÉNYE

Sok esetben találkoztam olyan ügyféllel aki kifizette az olcsóbb árat egy webesnek és utána hónapokon át nem készült el az oldal, vagy ha mégis akkor nem olyan lett a végeredmény, mint amire számított. Ha meg esetleg utólag szeretett volna valamit változtatni az ügyfél, akkor az hetek alatt készült el.

Ilyenkor mit tehet az ügyfél? Keres egy újabb webest. És ha az is olcsón és nem megfelelően dolgozik? Ekkor van az, hogy már két részletben kifizette a reális árat a honlapért, de még mindig nincsen kész honlapja.

Szerintem egyszerűbb megoldás az, ha egyből egy megbizható és korrekt áron dolgozó webdesignerhez fordulunk.

AKKOR MENNYIBE IS KERÜL EGY MINŐSÉGI WEBOLDAL

Erre a kérdésre nincs egyértelmű válasz. Egy weboldal ára attól függ, hogy Önnek mik az elképzelései. Ha több mindent szeretne beépítettni a weboldalába, akkor nyilván többe is kerül.

Nem akarok senkit se meggyőzni arról, hogy velem csináltassa meg a weboldalát. Inkább egy tanácsot adnék. Nézze meg a szimpatikus cégek referenciamunkáit és az alapján válassza ki, hogy kivel szeretne dolgoztatni. Ne higyjen az igéreteknek és a meggyőző bemutatkozó oldalnak. Az alapján itéljen meg egy webes céget, hogy milyen minőségbe dolgozik.

Ha viszont velem szeretné elkészítettni a weboldalát, akkor vegye fel velem a kapcsolatot és miután felmértem az Ön igényeit, személyre szabott árajánlatot tudok Önnek adni.

GOOGLE ELSŐ OLDALÁN SZERETNE LENNI?
Ingyenes SEO tippek amivel növelheti honlapja látógatóinak a számát.

BővebbenOssza meg ismerőseivel, ha tetszett!