Legyen szó online kereskedelemről vagy fizikai boltról, egy vállalkozásnak ma már alapvető követelmény, hogy rendelkezzen saját céges weboldallal. Az a vállalkozás aki nincs jelen a weben, óriási felhasználó bázist veszít. Nem szabad sajnálnunk a pénzt rá. De mennyi is egy minőségi céges weboldal készítés ára?

Céges weboldal készítés ára. Mennyibe is kerül?

Ingyenes weblapok Olcsó honlapok Céges készítés ára Weboldal az egy befektetés

Legyen szó online kereskedelemről vagy fizikai boltról, egy vállalkozásnak ma már alapvető követelmény, hogy rendelkezzen saját céges weboldallal. Az a vállalkozás aki nincs jelen a weben értékes ügyfeleket veszít nap mint nap. Persze nem csak a céges weboldal készítés az egyedüli online megoldás, amivel erősíthetjük az online jelenlétünket, de fontos mérföldkő az internetes marketingkampányunkhoz, amelyhez szorosan kapcsolódnak olyan elemek, mint a szakmai blog, a közösség építés, a keresőoptimalizálás és az online kereskedelem. Éppen ezért nem szabad sajnálnunk a pénzt rá. De mennyi is egy minőségi céges weboldal ára?

Azoknak a cégvezetőknek és döntéshozóknak, akik céges weboldal készítését tervezik, fontos, hogy alaposan átgondolják a lehetőségeket. Az egyik legfontosabb tényező a minőségi céges honlaphoz, hogy semmiképpen ne ingyenes tárhelyet és ingyenes aldomaint használjunk erre a célra. Ugyancsak fontos, hogy céges e-mail címként ne egy ingyenes vagy az internet szolgáltatónktól kapott e-mail címet adjuk meg. Nem csak presztízs kérdés, hanem a leendő ügyfeleink és üzleti partnereink is hátrányosan különböztethetnek meg bennünket, ha egy freemail, citromail vagy éppen gmail-es e-mailcímet adunk meg névjegykártyáinkon, szórólapjainkon.

Elérhető-e az ingyenes céges weboldal készítés?

Természetesen, akár ingyen is lehet céges weboldalunk! Ebből azonban valószínűleg több kárunk származik, mint hasznunk.

Az internet ma már tele van az egymást túllicitáló, ingyenes szolgáltatásokat kínáló honlapkészítő rendszerekkel. A legtöbb ingyenes domaint is kínál, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az ő domainjük és az ő tárhelyük alatt kapunk egy aldomaint. Az pedig már eleve megpecsételi a vállalkozásunkat, ha nem vagyunk képesek évente pár ezer forintot rászánni egy .hu végződésű domainnévre és egy saját tárhelyre. A legtöbb helyen már 2.000 Forint körüli áron beregisztrálhatjuk két évre a kiszemelt, teljesen saját és egyedi webcímünket. Korábban hemzsegett a magyar online tér a freeweb, az ultraweb és a webnode végződésű céges honlapoktól. Ma már szerencsére egyre többen ismerik fel ennek hátrányait.

Egy minőségi céges honlap ára ugyan sokszorosa egy domain éves költségének, ám mégis megéri a befektetést. A céges weboldal ugyanis a hírnöke az interneten szolgáltatásainknak és árucikkeinknek. Ha mi magunk próbáljuk "összekattintgatni" vagy ismerősünkre bízzuk aki szerintünk "ért hozzá, majd összedobja", akkor hosszú időre leírhatjuk magunkat az ügyfelek és a partnerek előtt.


Profi céges weboldal készítés megfizethető áron!

Ajánlatkérés

Olcsó céges weboldal készítés buktatói

Biztos akar lenni a minőségben? Céges weboldal készítés garanciával.

Olcsó céges weboldal készítés kisvállalkozásoknak

Nagyon sok, iskolás vagy hobbi weboldal készítő kínálja fillérekért szolgáltatásait, amivel ha nem is szándékosan, de átverik céges ügyfeleiket. Általában mindenkinek az ismerősi körében van valaki, aki valamennyire "ért" a weboldal készítéshez, ám ez nem jelenti azt, hogy képes lenne egy modern, letisztult és biztonságos céges honlapot is elkészíteni. Főleg ha speciálisabb igényeknek is meg kell, hogy feleljen. Ráadásul az ilyen szakszerűtlen megoldások már ránézésre, a weboldal külsején is megmutatkoznak és akár nevetségessé is tehetik a cégünket. A negatív reklám pedig valljuk be, egyik vállalkozásnak sem érdeke.

Ha mégis úgy gondoljuk, hogy megéri a kockázatot és nem akarjuk profi, sok éves szakmai múlttal rendelkező webfejlesztő cégre, vagy egyéni vállalkozóra bízni cégünk online jelenlétét, akkor számolnunk kell néhány kellemetlen következménnyel is.

az árba Nincs számla, se garancia a honlapunkra

A legtöbb ilyen "ismerős" ugyanis sem számlát, sem pedig garanciát nem tud vállalni a munkája után. Sokszor pedig az tapasztalható, hogy a céges weboldalt készítő eltűnik vagy egyszerűen csak azzal rázza le korábbi ügyfelét, hogy már nem foglalkozik ilyenekkel. Az ízléstelen, hibás vagy használhatatlan weboldal pedig leendő ügyfeleket tántorít el a vásárlástól és az üzleti partnereink sem fogják komolyan venni a vállalkozásunkat.

A jó céges weboldal készítés ára sok pénzbe kerül?

A "sok pénz" mindig relatív. Hogy kinek mi a drága és mi a még megfizethető, az mindig az adott cég nagyságától és az erre szánt keretösszegtől függ. A weboldal készítésre nem szabad úgy tekinteni, mint szükséges rosszra. A céges honlap ugyanis az üzletünk kiterjesztése a világhálóra. Ez akkor is igaz, ha egyáltalán nem is tervezzük, hogy online kereskedünk. A céges bemutatkozó honlapok és a közösségi oldalak nagyban hozzájárulnak a felhasználói bizalom elnyeréséhez, amely az egyik alapját képezi a vásárlótoborzásnak. Ha már van kit megszólítanunk, akkor lesz kit vásárlásra ösztönöznünk is.

Céges weboldal készítés ára

Profi céges weboldal készítés = Creative Site

magasabb ár minőségibb szolgáltatás

Bár tény, hogy minél nagyobb webfejlesztői csapattal készíttetjük el a céges oldalunkat, annál nagyobb összegbe fog kerülni. Ezért mindenekelőtt, érdemes erre külön keretösszeget elkülöníteni. A magasabb összegért cserébe azonban magasabb minőség, garancia, számla és utókövetés is jár. A honlapkészítő cégek elérhetőek, hiba esetén azonnal bevethetőek és újabb fejlesztésekre is bármikor felkérhetőek. Sok webfejlesztő cég intézi a gyors elérésű, stabil tárhelyet és a domain regisztrációt is, és nagy szakmai tapasztalatával segíti a webes arculat kialakítását és akár az online kampányok vezénylését is. Így az online jelenlétünk a lehető legjobb kezekbe kerül és a befektetett összeg bőségesen megtérül!

céges weboldal készítés ÁRA. Mennyibe is kerül?

Ha elvetjük az amatőr hatást keltő, gyakran csak károkat okozó ingyenes vagy filléres megoldásokat, akkor érdemesebb mélyen is a zsebünkbe nyúlni. Egy komplex céges weboldal készítés ára ugyanis több tízezer forinttól akár több millió forintig is terjedhet. Ez persze nagyon sok mindentől függ. Nyilván, egy egyszerű honlap, amely csak pár menüpontban bemutatja cégünk történetét, néhány képpel illusztrálva és stílusosan felsorolva szolgáltatásainkat, termékeinket, valamint lehetőséget nyújt az online kapcsolatfelvételre, az kevesebb pénzért is elérhető. 

Egy céges weboldal készítés során számos dologgal kell számolnunk ami nem csak az elkészítési időt, a projektben résztvevő szakember számot, hanem az árat is növeli. Ilyen befolyásoló tényező az aloldalak száma, a funkciók komplexitása, az adatbázis mérete, a webáruház használata, a képek, videók és az admin felület kialakítása is. Elmondható tehát, hogy minél komplexebb egy oldal annál többe is kerül. Az árat befolyásolja még a design, a SEO, a biztonsági szempontok, a különböző eszközökre való optimalizálás és a tartalmi rész is.

Ha megengedhetjük magunknak, akkor inkább törekedjünk a lehető legjobb minőségre. Ne sablonból készüljön az oldalunk, hanem egyedi, cégünkre szabott grafikában gondolkodjunk, ami jobban kiemel minket a tömegből és sokkal jobban igazodik cégünkhöz.


Profi céges weboldal készítés megfizethető áron!

Ajánlatkérés


saját weboldal ma már szinte kötelező

Egy független közvélemény-kutatás, amely a vállalkozók körében készült, rákérdezett többek-között arra, hogy mennyire tartják fontosnak a hazai cégvezetők a saját weboldal meglétét. A frissen végzett kutatás rámutatott, hogy egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a céges honlapok még a kis és középvállalkozások és az egyszemélyes cégek esetében is. Kivétel nélkül azt válaszolta mindenki, hogy már van, vagy a közeljövőben lesz céges weboldala, sőt, néhány vállalkozásnak több is fut párhuzamosan.

Arra a kérdésre, hogy mennyit áldoznak vagy mennyit áldoznának a céges weboldal készítésre, csak néhányan válaszolták azt, hogy semennyit vagy nagyon keveset. Kiemelten sok szavazatot kapott azonban a 150.000 Ft körüli sáv, de többen a milliós összegeket sem sajnálnák egy jó minőségű céges weboldalra. A kérdések világossá tették, hogy egy átlagos magyar kisvállalkozás 100.000 és 350.000 Forint között lenne hajlandó saját céges honlapot készíttetni.

Sikeres céges weboldal készítés? Van ilyen. Creative Site.

Céges weboldal készítés? Keressen meg és együtt elkészítjük weboldalát.

Egy céges weboldal nem kiadás, hanem befektetés!

Az online jelenlétünket nem szabad nyűgnek érezni. Ez nem egy szükséges rossz, hanem az offline vállalkozásunk kiterjesztése. Több nyelvű honlap esetén, akár nemzetközi partnereket és vásárlókat is elérhetünk és honlapunkkal akár egy egészen új piacra is szert tehetünk. A megfelelő online marketinges stratégiával, az aktívan kezelt közösségi oldal építéssel és a webes hirdetésekkel pedig erősen megtámogathatjuk weboldalunkat, blogunkat és webáruházunkat is. Ehhez azonban állandó kiadásokra lesz szükségünk, így ha mindenáron meg akarjuk spórolni a céges weboldal árát és ingyenes megoldásokban gondolkodunk, nem biztos, hogy hosszú távon fenn tudjuk majd tartani a minőségi webes jelenlétet úgy, hogy az valóban meg is térüljön. Az olcsó webes megoldásokat ezért kerüljük el messziről.

A legnagyobb probléma a vállalkozásokkal, hogy hiába van nagyon jó termékük vagy minőségi szolgáltatásuk, azt nem ismerik sokan. Abban bízni, hogy a vásárlók majd szájról-szájra adják a hírünket pedig a XXI. században naivitás lenne. Ma már ösztönözni kell a felhasználókat a vásárlásra és az újravásárlásra, ehhez pedig rengeteg lehetőségünk van az online térben. Érdemes tehát már előre megtervezni, hogy milyen fenntartási és marketing költséggel tudunk számolni. Fontos, hogy a szakértő csapat a visszajelzéseket feldolgozza, és ennek alapján változásokat is eszközöljön a beérkező adatok és reakciók alapján, amik előre mozdítják a vállalkozásunk sikerét.


Céges weboldal készítés megfizethető áron!
Kérje személyre szabott ajánlatomat most!Ossza meg ismerőseivel, ha tetszett!

Letisztult, reszponzív és egyedi weboldal készítés korszerű megoldásokkal. Keressen bizalommal.

ajánlatkérés